Tulevaisuus ei olekaan vielä tänään – oikea hetki vasta ensi yönä kello 02.29 Suomen aikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluu tulevaisuuteen on Robert Zemeckisin ohjaama tieteiskomedia, joka tuli elokuvateattereihin vuonna 1985. Elokuvassa Marty McFly ja Emmett ”Doc” Brown matkustivat tulevaisuuteen 21. lokakuuta 2015, joka oli elokuvassa tasan 30 vuotta silloisesta nykyhetkestä eteenpäin.

Paluu tulevaisuuteen 2
Paluu tulevaisuuteen 2

Tänään on Paluu tulevaisuuteen II -elokuvan ystäville merkittävä juhlapäivä, sillä kello 16.29 Yhdysvaltojen länsirannikon aikaa koittaa hetki, jota elokuvasarjan ystävät ovat odottaneet vuodesta 1989 saakka.

Suomessa odotettu H-hetki ei kuitenkaan koita vielä tänään, sillä elokuvassa Marty ja Doc saapuvat tulevaisuuteen kello 16.29 Yhdysvaltojen länsirannikon aikaa. Kymmenen tunnin aikaerolla tämä hetki koittaa vasta ensi yönä kello 02.29 Suomen aikaa.

Elokuvan tulevaisuudeksi veikattu todellisuus on osittain myös toteutunut, sillä 3D-elokuvat ovat olleet arkipäivää jo vuosia samoin kuin sähköautot, älylasit, videochatit ja pizzatulostimetkin. Leijuvat skeittilaudatkin ja itsesolmivat lenkkarit ovat nekin jo konseptien tasolla. Lentävät autot ovat kuitenkin vielä tulevaisuutta.

You Won't Believe All The Stuff Back To The Future Got Right

Basically, everything ‘Back To The Future II’ predicted came true

Posted by NowThis Entertainment on 19. lokakuuta 2015