Mies allerginen sudokuille – saa niistä sairauskohtauksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

25-vuotias saksalaismies on joutunut luopumaan japanilaisen ongelmanratkaisupelin pelaamisesta, sillä se aiheuttaa hänelle sairaskohtauksia. Mies on kärsinyt erikoisesta vaivasta siitä lähtien, kun hän joutui lasketteluonnettomuuteen.

Lääkäreiden mukaan miehellä on poikkeuksellinen aivovamma, joka johtuu onnettomuuden yhteydessä kärsitystä hapenpuutteesta. Mies hautautui laskettelurinteessä lumivyöryn alle ja hän oli jopa 15 minuuttia ilman happea.

Miehen aivovammasta ja sen oireista on julkaistu tutkimus neurologiyhdistysen JAMA-ammattilehdessä. Saksalaislääkäreistä on erikoista, että miehellä ei ole muunlaisia oireita onnettomuuden jäljiltä. Tutkimusten mukaan ainoastaan Sudokut aiheuttavat miehelle sairaskohtauksia.

Lääkärit kertoivat, että miehellä ei ole esiintynyt sairaskohtauksia yli viiteen vuoteen, sillä lopetettuaan Sudokujen ratkaisemisen, myös miehen sairaskohtaukset loppuivat.