Paula Vesalan singlen maistiainen jo Facebookissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paula Vesala on ilmoittanut aiemmin tänä vuonna työstävänsä uutta materiaalia tulevalle albumilleen, jonka hän tekee tällä kertaa sooloprojektina ilman PMMP-yhtyettä tai siitä tunnettua laulajapariaan Mira Luotia.

Fanit ovat odottaneet malttamattomana Vesalan uutta musiikkia sooloartistina, mutta pitkä odotus palkitaan viimein huomenna. Warner Music Finland on julkaissut Facebook-sivuillaan pienen 15 sekunnin maistiaisen Vesalan uudesta kappaleesta, joka julkaistaan Spotifyssa huomenna 23. lokakuuta.

Tequila-niminen kappale miellyttää varmasti monen kuulijan korvaa ja saa janoamaan kokonaista kappaletta kuunteluun.

Tequila antaa odottaa Paula Vesalan omalta materiaalilta tummaa ja melodista otetta, jossa naisen sanoitustaidot pääsevät jälleen loistamaan. Siinä missä PMMP tykitti suoraan Vesala tuntuu maalailevan kauniilla äänellään pitkin Tequila-nimistä kappaletta, joka kuulostaa tunnelmaltaan tuoreelta ja uniikilta.

Vesala – Tequila (teaser)

Kuuntele maistiainen Vesalan uudesta Tequila-sinkusta! Koko biisi julkaistaan Spotifyssa 23.10.

Posted by Warner Music Finland on Wednesday, October 21, 2015

Katso video tästä.