Paluu tulevaisuuteen! Doc ja Marty ilmestyivät sittenkin takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen torstaina kello 02.29 Suomen aikaa koitti viimein hetki, jota Paluu tulevaisuuteen -elokuvien miljoonat ystävät olivat odottaneet jopa vuosikymmeniä. 30 vuotta aiemmin tuo hetki piirtyi nimittäin elokuvahistoriaan erään maailman tunnetuimman aikakoneen mittaristossa.

Moni on viime päivinä vitsaillut Marty McFlyn ja Doc Brownin ilmestymisellä meidän aikaamme, ja lähestulkoon H-hetkellä niin lopulta myös tapahtui. Doc ja Marty nimittäin ilmestyivät alkuperäisten näyttelijöiden esittämänä Delorean-autollaan Hollywoodissa kuvattavan Jimmy Kimmelin ohjelman esiintymislavalle. Tempaus onnistui upeasti elokuvan kohtausten jatkona, ja siitä muodostui välittömästi valtava nettihitti.

Marty McFly & Doc Brown Visit Jimmy Kimmel Live

Great Scott! Look who showed up for #BackToTheFuture Day…

Posted by Jimmy Kimmel Live on 22. lokakuuta 2015