Kauniit ja rohkeat -povipommi kirmasi rannalla – bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi televisiosarjoista, kuten Kauniit ja rohkeat ja Isojen poikien leikit. Neitokainen ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta työskentelee kuitenkin aktiivisesti sen eteen.

Eilen Ward kuvattiin, kun hän oli nautiskelemassa rantaelämästä Marina Del Reyssä, jossa hän yllättäen kirmasi juoksuaskeleita bikineissään.

Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash