Koiranpentu söi kadulla lojuneet ekstaasipillerit

Ohhoh! · Annika Kela

Uteliaan whippetinpennun omistaja oli törmännyt kadulla epäilyttävään näkyyn Bradfordissa, Englannissa. Maasta löytyi useita sydämenmuotoisia pillereitä pienen pussin vieressä. Koiranomistajan kauhuksi koiranpentu nappasi pillereitä suuhunsa ja nielaisi ne.

Puolitoistavuotias Blue-koira alkoi voida pahoin pian sen jälkeen. Koira alkoi käyttäytyä hermostuneesti ja sen suusta alkoi tulla vaahtoa. Kun omistaja vei koiransa lääkäriin, oli se muuttunut jo veltoksi.

CBS News -sivuston mukaan lääkäreille paljastui, että koira oli syönyt ekstaasia. Koiranomistaja ilmoitti asiasta viranomaisille ja poliisit tutkivat alueen, josta pillereitä oli löytynyt. Kuin ihmeen kaupalla lääkärit onnistuivat pelastamaan Bluen, joka on nyt päässyt kotiin lepäämään.

Tapaus on hyvä muistutus lemmikinomistajille varovaisuudesta. Lemmikkiä ulkoiluttaessa kannattaa olla tarkkana, ettei perheenjäsenen suuhun päädy kadulta mitään, vaikka lemmikki haluaisikin maistella kaikkea eteen tulevaa.