Mies luuli käyttäneensä korvatippoja – olikin superliimaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Korvatulehduksesta kärsinyt kiinalaismies oli tehnyt pahan virheen hoitaessaan kipuaan Hangzhoussa, Kiinassa. Mies oli nimittäin erehtynyt tippapullosta ja hän oli laittanut korviinsa superliimaa korvatippojen sijaan.

Huomattuaan virheensä mies hakeutui sairaalaan. Lääkäri Li Yongin mukaan tilanne näytti pahalta. Kiinalaismies oli menettänyt kuulonsa tekemänsä virheen takia. Yong antoi miehelle lääkkeitä ja ilmoitti, että hän yrittää poistaa liiman miehen korvasta viikon kuluttua, kun se on kuivunut ja kovettunut tarpeeksi.

Kiinalaismies palasi sairaalaan viikon päästä ja lääkäri aloitti toimenpiteensä. Miehen onneksi operaatio onnistui ja hänen kuulonsa palautui. Vaikuttaisi siltä, että mies ei ole ainoa, joka on tehnyt virheen pikaliiman kanssa sillä vain viikkoja aiemmin Stara uutisoi tapauksesta, jossa nainen oli sekoittanut silmätipat ja superliiman keskenään.