Peliautomaatti oli tyrmätä naisen – äidistä ei ollut nyrkkeilijäksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turkissa lomaillut perhe oli lähtenyt viettämään aikaansa paikalliseen peliluolaan. Lastensa yllyttämänä perheenäiti rohkaistui kokeilemaan nyrkkeilykonetta. Perheenjäsenet kuvasivat äidin tempauksen videolle.

Nyrkkeilypallo laskeutui äidin eteen heti, kun hän oli syöttänyt kolikkonsa laitteeseen. Nainen halusi näyttää lapsilleen, että hänen lyönnissään oli voimaa ja hän otti vauhtia lyöntiinsä.

Lyönnin voimasta pallo syöksyi taaksepäin. Nainen oli satsannut löyntiinsä kaiken voiman ja hän horjahti eteenpäin lyötyään palloa. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Aloitusasentoon keinahtava pallo osui perheenäitiä kasvoihin ja hän oli kaatua selälleen. Vaikuttaisi siltä, että peliautomaatti oli vienyt voiton tässä kisassa.