Tuleva pokerimiljonääri? Bulldoggi ”harjoitteli” korttipeliä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seurallinen bulldoggi oli osallistunut pokerin pelaamiseen omistajiensa kanssa. Perheenjäsenet ovat kuvanneet ratkiriemukkaan videon pöydässä istuvasta karvakuonosta, joka jakoi kortteja omistajansa avustuksella.

Pokerin maailmaan tutustuva koira oli saanut omistajansa kädet lainaan pelin ajaksi. Kun kortit oli jaettu, oli aika aloittaa peli. Vaikka Bulldoggi selvästi viihtyi perheenjäseniensä seurassa, eivät pelikortit vaikuttaneet kiinnostavan sitä. Karvakuono hädin tuskin vilkaisi omia korttejaan.

Lemmikkikoira tarvitsee vielä paljon harjoitusta, ennen kuin pelaajat voivat pelata tosissaan sitä vastaan. Videolta ei käy ilmi, miten koiran harjoituspeli sujui. Voisi luulla, että söötti karvakuono on erinomainen bluffaaja suloisine ilmeineen. Ehkäpä peli olisi ollut mielekkäämpää, jos pelimerkit olisi korvattu koirankekseillä.