Väkivalta ja seksi myyvät? Liukastusvoidetta asetarvikeosastolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jamie Lee Bracey oli Florencen WalMart-myymälässä ostamassa asetarvikkeita. Selaillessaan hyllyä aseen kunnossapitoon tarkoitettu öljy oli kiinnittänyt miehen huomion ja hän oli katsonut purkkia tarkemmin. Bracey huomasi nopeasti, että myymälä on tainnut tehdä virheen asetellessaan kyseisen tuotteen urheiluvälineosastolle.

Panokselta näyttävässä GunOil-nimisessä öljypurnukassa oli lukenut, että öljy on vesipohjaista. Vesipohjaisuus oli ihmetyttänyt miestä, koska hän oli ajatellut aseen ruostuvan sellaisesta aineesta. Bracey oli halunnut lukea tuotteen takaa tarkemman sisällysluettelon, josta kävi ilmi, että öljy onkin liukastusvoide.

Bracey ei voinut uskoa silmiään nähdessään GunOil-nimisen liukastusvoiteen aseteltuna asetarvikkeiden joukkoon. Myymälän tekemä vahinko on aiheuttanut paljon hilpeyttä videon nähneissä ihmisissä, ja video onkin kerännyt jo yli kolme miljoonaa katselua Facebookissa.

WP_20150917_18_09_44_Pro.mp4

!!! I couldn't believe this. It was at Florence WalMart, sporting goods section.

Posted by Jamie Lee Bracey on Friday, September 18, 2015

Katso kuva tästä.