Orpo kirahvi ja elefantti ystävystyivät: Video sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nairobin eläintensuojelualueella asuu hellyttävä kaksikko. Orvoksi jäänyt kirahvinpoikanen on nimittäin ystävystynyt orvoksi jääneen elefantinpoikasen kanssa. Kirahvi Kiko ja elefantti Loboito ovat hoitajien mukaan ylimpiä ystävyksiä.

Kovia kokeneet eläimet ovat selvinneet pahimman yli ja hoitajat uskovat, että eläinten välinen ystävyys on ollut niiden pelastus. Kikon hoitajien mukaan kirahvi on ystävällinen myös muille suojelualueen elefanteille, mutta Loboito on hänen paras ystävänsä.

Barcroft TV -kanava on julkaissut ihastuttavan videon Kikosta ja Loboitosta. Pieniä poikasia hoidetaan alueella siihen asti, että ne ovat voimistuneet ja oppineet selviytymisen kannalta tärkeät asiat. Jonain päivänä Kiko ja Loboito vapautetaan takaisin luontoon.

Uusimmat

Digi

Instagram uudistuu! Jopa 10 kuvaa yhteen päivitykseen

Tuottaako parhaimpien bilekuvien valitseminen Instagramiin joskus vaikeuksia? Sovelluksen uusi ominaisuus saattaa helpottaa tätä huolenaiheitta huomattavasti. Instagramiin on tulossa ominaisuus, jonka ansiosta käyttäjät voivat jakaa kerrallaan jopa 10 kuvaa samassa postauksessa.

Postauksessa jaettuja kuvia ja videoita voi selata pyyhkäisemällä ruutua vasemmalle tai oikealle. Yhtäaikaa jaettuja kuvia voi muokata joko kerrallaan tai erikseen. Uusi ominaisuus on mukana Instagramin tuoreessa 10.9 -versiossa.

Viihdeuutiset

Kardashianit palaavat traagisella jaksolla – Kim kertoo ryöstöstä kaiken

Amerikkalainen televisiosarja Kardashianit jatkuu pian uusilla 13 tuotantokauden jaksoilla maaliskuun alussa. Kris Jenner oli Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraana ja kertoi, että katsojat tulevat kuulemaan Pariisissa tapahtuneesta ryöstöstä kaiken.

Kris Jenner paljasti, että uuden tuotantokauden toisessa jaksossa tullaan näkemään mitä Kim Kardashianille tapahtuu Pariisin muotiviikoilla hänen joutuessaan ryöstön uhriksi. Kris kertoi, että he joutuivat aloittamaan uuden tuotantokauden kuvaukset heti Pariisista kotiuduttuaan. Kim oli kertonut kameroiden kuvatessa yksityiskohtaisesti mitä hänelle tapahtui ja miltä se tuntui.

Perhe on päässyt nyt etukäteen näkemään uuden tuotantokauden ensimmäisiä jaksoja, jotka ovat olleet kaikille hyvin tunteellisia. Kris kertoi, että Kimin avautuminen tilanteesta on uskomatonta kuultavaa ja sen katsominen on saanut äidin itkemään aina jo ensimmäisten minuuttien aikana.

Viihdeuutiset

Erin haastattelussa Idols-tuomaroinnistaan: ”Olen aika suorasukainen”

Suomalainen pitkän linjan poptähti Erin Anttila kiinnitettiin äskettäin Idols-kilpailun uuden tuotantokauden tuomariksi yhdessä Antti Tuiskun ja Jurekin kanssa. Stara tapasi Erinin Iskelmä Gaalassa, jossa hän kertoi muun muassa tulevasta Idols-pestistään.

Erin kommentoi millaisin tunnelmin hän lähtee tuomaroimaan Idols-laulajia ja miten aina positiiviselta popkaunottarelta onnistuu kritiikin antaminen laulajille.

– Kyllä minä koen, että olen silti aika suorasukainen. Kyllä minä sanon mitä mieltä olen. Ehkä teen sen silleen nätisti. Niin, että ihminen ei välttämättä edes huomaa, että sitä kritisoidaan, Erin kertoi Staralle.

Idols-tuomareista Eriniä ja Antti Tuiskua yhdistää esimerkiksi se, että molempia väheksyttiin erityisesti rockpiireissä uran alkuaikoina. Erinin Nylon Beat ja Antti Tuisku nousivat molemmat kuitenkin lopulta juuri rockpiirien suosioon. Molemmilla on lisäksi takanaan pitkä musiikillinen ura.

– Jos kuuntelee vaikka Nylon Beatin ensimmäistä levyä tai Antti Tuiskun ensimmäistä levyä, niin aika paljon töitä ollaan tehty sen jälkeen. Silleen haluttu tätä tosi paljon. Idols on ehkä sellainen konsepti, mistä löytyy sellaisia tyyppejä, joista tulevat nämä meidän tulevaisuuden popparit, Erin kertoi.

– Meille molemmille se asia on tosi tuttu, ja voisin kuvitella, että me osataan nähdä sieltä sellaisia tyyppejä, jotka saattavat lähtökohtaisesti vaikka ärsyttää tai niitä ei ymmärretä. Päällisin puolin voi näyttäytyä huonona, mutta sitten me ehkä nähdään siinä jotain.

– Kyllä siinä on kuitenkin kyse musiikista ja fiiliksistä. Poptähteys on minun mielestäni tosi paljon kiinni energiasta, mitä tuo huoneeseen. Jos me löydetään sellainen tyyppi, joka antaa itsestään tosi paljon, niin sitten alkaa kiinnostaa.

Pyysimme Eriniltä vinkkiä siitä mitä kevään Idols-koelaulajien tulisi erityisesti muistaa astellessaan tuomariston eteen.

– Kannattaa vain heittäytyä ja olla oma ihana itsensä. Siitä me sitten lähdetään arvioimaan, Erin ohjeistaa.

Viihdeuutiset

Työpaikkailmoitus: Makwan Amirkhanin hanskanlämmittäjän päiväpalkka 1 000 euroa

Välillä työpaikkailmoituksia selatessa eteen tulee mitä erikoisempia pestejä, joita ei olisi voinut kuvitellakaan todeksi. Nyt työnhakusivustoille on ilmestynyt paikka UFC-ottelija Makwan Amirkhanin hanskanlämmittäjänä.

Työpaikkailmoitus voi tuntua epätodelliselta, sillä työtehtävään kuuluu vain Makwan Amirkhanin UFC-hanskojen lämmittäminen minuutin ajan ennen matsia. Avoin työpaikka on kuitenkin todellinen.

Työtehtävään valittu hanskanlämmittäjä pääsee Lontooseen 17. – 19. maaliskuuta, saa parhaat paikat lauantai-illan UFC-otteluihin ja illallisen Makwanin seurassa. Hanskanlämmittäjä saa ottaa vielä kaverinsakin mukaan kolmen päivän työmatkalle, jossa kaikki kulut katetaan ja päiväpalkaksi on asetettu 1.000 euroa.

Viihdeuutiset

Mallikaunottaren erikoinen tyyli – otti kultahampaat

Kendall Jenner on viettänyt kuluneen vuoden aikana melko paljon aikaansa räppäri A$AP Rockyn kanssa. Joidenkin mielestä nainen saattaa viettää räppärin seurassa liiankin paljon aikaa, koska nyt Kendall nähtiin Lontoossa kahden kultahampaan kera.

Kendall Jenner osallistui TMZ-lehden mukaan Loven ja Burberryn järjestämiin juhliin, jotka pidettiin Lontoossa Annabel’s Club -nimisessä yökerhossa. Valokuvaajat huomasivat heti naisen hymyillessä, että kaunottaren suussa kimaltelee jotakin epätavallista.

Kendall Jenner oli ottanut kultaiset kuoret kahteen hampaaseen, jotka kiilsivät huomiota herättävästi aina naisen hymyillessä. Hampaat saivat naisen naurun näyttämään välillä melko hullunkuriselta, ja ainakin hänellä itsellään näytti olevan erittäin hauskaa erikoisessa tyylissään.

Ruoka Terveys Viihdeuutiset

Sivusto jakoi tietoa pizzan epäterveellisyydestä – ketään ei kiinnostanut

Pizza on niin vastustamattoman suolainen ja rasvainen herkku, että vain harva pystyy olemaan herkuttelematta pizzalla silloin tällöin. Nyt eräs hyvinvointisivusto yritti kuitenkin rajoittaa ihmisten pizzan syömistä tarjoamalla sen ravintosisällöstä mielenkiintoista tietoa, mutta tietoa ei otettu tästä ihmisten rakastamasta ruoasta niin hyvin vastaan kuin oli ehkä ajateltu.

Naija Gym Blog jakoi Twitter-kanavallaan kuvan pepperosipizzasta. Kuvatekstissä luki: ”Kaksi palaa pizzaa vastaa sitä, että nielaisisit kolme ruokalusikallista lämmintä öljyä. Tekeekö mielesi yhä pizzaa?”. Twitter-käyttäjät olivat melko yksimielisiä siitä, että heidän tekee yhä tästä tiedosta huolimatta mieli pizzaa.

Ihmiset alkoivat jakamaan heti sosiaalisessa mediassa hauskoja meemejä siitä miten paljon tämä tieto ravintosisällöstä vain lisäsi heidän ruokahalujaan. Moni epäili, että terveysintoilija ei olisi koskaan maistanutkaan pizzaa pystyessään kyseenalaistamaan sen vetovoiman. Jopa tunnettu huippumalli Chrissy Teigen vastasi julkaisuun, että hänenkin tekee yhä mieli pizzaa.

Urheilu Viihdeuutiset

Venezuelan hiihtäjä Lahden MM-kisoissa – hiihti lumella ensimmäistä kertaa

Venezuelasta Lahden MM-kisoihin saapuneen Adrian Solanon tie Suomeen on ollut melko vaiherikas. Hiihtäjää luultiin rikolliseksi Pariisissa, jossa häntä pidettiin viisi päivää pidätettynä ennen kotimaahan palauttamista. Lopulta Aleksi Valavuori keräsi joukkorahoituksella Solanolle uudet matkarahat, joiden ansiosta hiihtäjä saatiin viimein Suomeen.

Adrian Solano lähti hiihtämään kymmenen kilometrin karsintamatkaa Helsingin Sanomien mukaan Harri Kirvesniemen vanhat monot jalassaan. Solano oli aiemmin hiihtänyt vain rullasuksilla, ja hänelle lumella hiihtäminen oli nyt MM-kisoissa ensimmäinen kerta. Venezuelalaishiihtäjä joutui keskeyttämään karsintamatkan jo ensimmäisen viiden kilometrin jälkeen.

Twitterissä on lähtenyt leviämään video, jossa nähdään Solanon lähtö ja osa hiihdetystä matkasta. Videolla nähdään miten vaikeaa hiihtäminen lumella ensikertalaiselle on. Solano kompuroi, kaatuili ja hänen sauvansakin katkesi kesken matkan, mutta mies kuitenkin iloitsi mahtavasta kokemuksesta, jonka hän MM-kisoista sai.

Viihdeuutiset

Haluatko näyttää hyvältä tanssilattialla? Näillä liikkeillä onnistut

Yökerhoissa hyvä musiikki saa juhlatuulella olevat ihmiset suuntaamaan helposti tanssilattialle. Vähän huonompikin musiikki saa tosin monet tanssimaan siinä toivossa, että he löytäisivät sieltä itselleen mukavaa seuraa loppuillaksi.

Nyt tutkijat ovat saaneet selville millaiset tanssiliikkeet näyttävät muiden mielestä viehättävimmiltä. Tutkijat arvioivat 57 miehen ja 143 naisen reaktioita erilaisiin tanssijoihin saadakseen selville miten tanssilattialla liikkuva nainen onnistuu kiinnittämään muiden huomion.

Northumbrian yliopiston tekemässä tutkimuksessa kävi ilmi, että itsevarmasti liikkuva nainen sai sekä miehet että naiset reagoimaan positiivisesti. Ihmiset viehättyivät laajasta lantion liikkeestä ja puolelta toiselle keinumisesta, jonka mukaan jalat liikkuivat eri tahtiin keskenään. Puolelta toiselle liikkuva lantio viesti hedelmällisyydestä ja sen mukana liikkuvat kädet ja jalat hyvistä motorisista taidoista.

Käsien on myös hyvä liikkua musiikin mukana, mikä saa tanssijan näyttämään siltä, että hän tuntee musiikin ja eläytyy siihen. Kiusallinen ja häpeilevän näköinen tanssija oli kaikkein epäviehättävin. Tutkimuksesta kävi ilmi, että naisten ei kannata tanssia jalat yhteen liimautuneina mikäli he haluavat herättää jonkun ihmisen kiinnostuksen tanssilattialla.

Viihdeuutiset

Glitterpommi kylpyammeeseen – tässä luksusta arkeen

Kerroimme viikko sitten kuinka maailmalla leviää parhaillaan valtaisa glitterbuumi, kun uusia glitteriä sisältäviä tuotteita tulee markkinoille lähes päivittäin. Lush Cosmetics USA lanseerasi jo pari vuotta sitten kylpykäyttöön tarkoitetun glitterpommin, joka pudotetaan kylpyveteen.

Kookosrasvasta tehty munanmuotoinen pallo on päällystetty kullanvärisellä glitterillä, joka irtoaa kylpyveteen sen kastuessa.

Glitterbuumin myötä pallo on jälleen noussut otsikoihin ja somesuosioon. Kahdeksan dollaria maksavasta munasta irtoaa kylpyveteen niin paljon glitteriä, että käyttäjä joutuu ottamaan luksushetkensä jälkeen vielä esimerkiksi suihkun. Ellei sitten halua jatkaa päiväänsä yltä päältä kimaltelevana.