Orpo kirahvi ja elefantti ystävystyivät: Video sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nairobin eläintensuojelualueella asuu hellyttävä kaksikko. Orvoksi jäänyt kirahvinpoikanen on nimittäin ystävystynyt orvoksi jääneen elefantinpoikasen kanssa. Kirahvi Kiko ja elefantti Loboito ovat hoitajien mukaan ylimpiä ystävyksiä.

Kovia kokeneet eläimet ovat selvinneet pahimman yli ja hoitajat uskovat, että eläinten välinen ystävyys on ollut niiden pelastus. Kikon hoitajien mukaan kirahvi on ystävällinen myös muille suojelualueen elefanteille, mutta Loboito on hänen paras ystävänsä.

Barcroft TV -kanava on julkaissut ihastuttavan videon Kikosta ja Loboitosta. Pieniä poikasia hoidetaan alueella siihen asti, että ne ovat voimistuneet ja oppineet selviytymisen kannalta tärkeät asiat. Jonain päivänä Kiko ja Loboito vapautetaan takaisin luontoon.