Parasta ennen! -risteilyllä 90-luvun huumaa – ysärifanin unelma!

Matkailu Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

1990-luvun dancemusiikki on elänyt uutta kukoistustaan jo pian vuosikymmenen ajan, ja monet alan musiikkiin keskittyneet tapahtumat ovat rikkoneet yleisöennätyksiä. Nyt YleX-radiokanavan suosittu ysäriohjelma Parasta ennen! lähtee kiertueelle sankan esiintyjäkaartin tähdittämänä.

17. maaliskuuta 2016 Itämerellä Tallink Baltic Queenilla järjestettävällä Parasta ennen! -risteilyllä nähdään pääesiintyjinä ruotsalainen genren supertähti E-Type ja suomalainen ysärijyrä Waldo’s People.

Yhtyeiden lisäksi mukana on nimekäs joukko suomalaisia DJ-tähtiä. Bileistä vastaavat osaltaan Parasta ennen! -ohjelman isäntä Matti Airaksinen, JS16, DJ Orion, DJ Jocka, DJ Proteus, DJ Harald, DJ Ice K, DJ Kaasi ja DJ Uninen.

– E-Type on uskomattoman kova lisäys risteilyn artistikattaukseen. Yleensä heidät nähdään isommilla areenoilla, joten kyseessä on todella erityisluontoinen keikka. Waldo’s People viettää 20-vuotisjuhliaan ja on täten luonnollisesti mukana. Olen samalla iloinen, että saan jakaa laivan todella upeiden kotimaisten DJ-kollekoiden kanssa, Matti Airaksinen kertoo.

Risteilyn lipputiedot ja aikataulut löytyvät Matkavekan sivuilta.