Rosie Huntington-Whiteley tyrmäävä näky alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Viime aikoina tähti on ollut otsikoissa myös näyttelemisen merkeissä, sillä hän on mukana tuoreessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Nyt Rosie Huntington-Whiteley nähdään jälkleen Marks & Spencer -ketjun mainoskasvona. Tähti esittelee Instagramissa jakamissaan kuvissa merkin Rosie For Autograph -malliston alusvaateuutuuksia.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Jason Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Tuoreen Mad Max: Fury Road -roolinsa lisäksi tähti on nähty valkokankaalla Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa.