Vuoden mauttomin Halloween-asu on tässä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiamitalistina ja myöhemmin realitytähtenä tunnettu Bruce Jenner korjasi taannoin sukupuolensa ja nykyään hänet tunnetaan Caitlyn Jennerinä. Hän paljasti uuden identiteettinsä Vanity Fairin kannessa. Caitlyn Jennerin kansikuvasta on tullut lähes ikoninen.

Monet muistavat Jennerin valkoisesta korsetista, maksipöksyistä ja valtoimenaan hulmuavista hiuksista. Lehden kannessa luki: ”Call me Caitlyn”, eli kutsukaa minua Caitlyniksi. Nyt Vanity Fair -lehden kansikuvasta on tehty naamiaisasu Halloweenin viettoon.

Wholesale Halloween Costumes -yritys teetti pukuja yhteensä tuhat kappaletta ja kaikki myytiin hetkessä loppuun. Ihmiset ovat kuitenkin kunnostautuneet ja tehneet pukuja itse. Kavalkadiin voi tutustua #callmecaitlyn-hashtagilla.

Kuva, jonka Becky D (@beckyy90) julkaisi