Myrsky riepotteli lentokonetta – lasku keskeytyi viime hetkellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Manchesterin lentokentällä koettiin hurja tilanne, kun Aer Lingus -lentoyhtiön lentokoneen laskeutuminen epäonnistui. Dublinista Manchesteriin matkannut kone joutui keskeyttämään laskeutumisen viime hetkillä.

Lentokoneen renkaat olivat jo ehtineet koskettaa maata, kun lentokapteeni päätti keskeyttää laskeutumisen. Kapteeni lisäsi koneen vauhtia ja nousi takaisin ilmaan. Jännittävä tilanne sai varmasti lentomatkustajat tutisemaan penkeissään.

Laskeutumista seuranneiden lentokonefanaatikkojen mielestä kapteenin päätös keskeyttää laskeutuminen oli järkevä. Daily Mail -lehden mukaan vastaavia tilanteita sattuu usein etenkin huonolla lentosäällä. Aer Lingusin lentokone kiersi lentokentän ympäri ja laskeutui turvallisesti kentälle.