South Park pyysi katsojien apua – hakee eroottista fanitaidetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikuisten animaatiosarja South Park palasi tänä vuonna ruutuihin Yhdysvalloissa Caitlyn Jenneriä käsittelevän jakson myötä. Nyt sarjan tekijät ovat turvautuneet katsojien apuun eroottisen fanitaiteen muodossa.

South Parkin tulevassa jaksossa kahden sivuhahmon, kofeiiniriippuvaisen Tweekin keskisormen näyttämiseen miletyneen Craigin huhutaan olevan romanttisessa parisuhteessa. Tämä inspiroi koulussa opiskelevia aaisialaistyttöjä tekemään eroottista taidetta kaksikosta. South Parkin kotisivujen mukaan nämä eroottiset piirrokset tulevat olemaan fanien tekemiä.

Yhdysvalloissa esitetään parhaillaan South Parkin 19. tuotantokautta. Tuoreet jaksot ovat osoittaneet, että sarja onnistuu edelleen herättämään kohua ja keskustelua ajankohtaisia aiheita käsittelevällä satiirillaan.