Vuoden surullisin kotivideo – äiti julkaisi lastensa hautajaispäivänä

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Jennifer Neville-Laken elämä tuli muuttumaan täysin päivänä, jona rattijuoppo kolaroi hänen isänsä kanssa. Kolarissa menehtyi Jenniferin isä, jolla oli kyydissään myös tyttären kaikki kolme lasta. Myös lapset menehtyivät, minkä jälkeen Jenniferin perheen elämä ei ole enää ollut entisensä.

Jennifer ja hänen miehensä Ed julkaisivat Facebookissa videon, jossa heidän kolme lastaan esiintyy. Video, jossa lapset harjoittelevat tanssiesitystä, on kuvattu pari kuukautta ennen auto-onnettomuutta. Lapset olivat halunneet keksiä Just Another Day In Paradise -kappaleeseen tanssiesityksen, joka heidän oli tarkoitus esittää 2. lokakuuta Jenniferin ja Edin 10-vuotishääpäivänä.

Jennifer ja Ed muistelevat menehtynyttä jälkikasvuaan videon avulla päivänä, jona heidät tultiin hautaamaan. Video tarinan kera on erittäin koskettava ja sisältää erittäin tärkeän opetuksen kaikille. Jokaisesta päivästä ja hetkestä rakkaimpien kanssa tulisi nauttia täysillä, sillä koskaan ei voi tietää mikä niistä hetkistä tulee olemaan viimeinen.

Today is the day we bury my family. Ed's and my hopes for the future, our legacy and our dreams will be committed to…

Posted by Jennifer Neville-Lake on Saturday, October 17, 2015

Katso kuvat tästä.