Harrison Ford palaa Indiana Jonesin jatko-osaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediassa on kuukausien ajan spekuloitu uudesta Indiana Jones -elokuvan jatko-osasta, jonka pääroolia on povattu näyttelijä Chris Prattille. Huhut yltyivät, kun paparazzit pongasivat Prattin harjoittelemassa köydellä lassoamista.

Elokuvan tuottajat ovat kuitenkin katkaisseet huhupuheilta siivet. Hollywood tuottaja Frank Marshall kertoi Total Film -lehden haastattelussa, että on olemassa vain yksi ja ainoa Indiana Jones ja se on Harrison Ford. Tuottajan mukaan Indiana Jonesin rooli ei ole kuin James Bondin rooli, jossa näyttelijä vaihtuu.

Marshallin mukaan huhut jatko-osasta ovat pitäneet paikkaansa, sillä uusi elokuva on suunnitteilla. Vaikuttaisi siltä, että 73-vuotias Harrison palaa takaisin Indiana Jonesin rooliin. Kuuluisa arkeologi ja seikkailija ei siis ole vielä valmis jäämään eläkkeelle. Ehkäpä Jones saa uudessa elokuvassa seikkalijakumppanin Chris Prattin roolihahmosta, sillä toistaiseksi ei ole vahvistettu, etteikö Pratt olisi mukana projektissa.