WC-paperi jäämässä historiaan? Keksintö mullistaa vessakäynnit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Montrealilainen yrittäjä Miki Agrawal on tehnyt keksinnön, jolla hän aikoo mullistaa vessassa käymisen ympäri maailmaa. Nainen on kehittänyt vessanpönttöön kiinnitettävän minibideen, joka huuhtelee pöntöllä istuvan intiimialueet.

Kanadalaisnaisen mukaan Tushy-bideen käyttäminen on miellyttävää ja ekologista. Bideen saa kiinnitettyä useimpiin vessanpönttöihin ja se toimii Agrawalin mukaan kuin unelma. Nainen kertoi Forbes -lehdelle, että Tushyn hankkiminen vähentää luonnon ylimääräistä kuormitusta, jota syntyy vessapaperin barbaarimaisesta tuhlaamisesta.

Naisen mukaan vessapaperin käyttäminen on vanhanaikaista ja epähygienistä. Agrawal uskoo, että jo lähitulevaisuudessa Tushy-bideitä myydää kaupoissa maailmanlaajuisesti. Minibideitä myydään tällä hetkellä tushy.me -verkkokaupassa. Kylmää vettä suihkuttava bidee kustantaa 49 euroa ja lämmintä vettä suihkuttava bidee on 69 euroa.