Venäläismies muumioi äitivainajansa – havitteli naisen eläkettä itselleen

Ohhoh! · Annika Kela

Venäläismies on jäänyt kiinni kauhistuttavasta rikoksesta. 60-vuotias Vladimir Leonidov oli nimittäin muumioinut edesmenneen äitinsä, jotta hän voisi hyötyä ädille maksettavista eläkkeistä. Kolmen vuoden ajan mies sai haltuunsa 225 euroa kuukausittain äitivainajalle osoittettuja eläkkeitä.

Leonidov huijasi vuosien ajan naapureitaan luulemaan, että hänen äitinsä oli vielä elossa. Vladimir kertoi naapureille, että hänen äitinsä oli huonossa kunnossa. Mies hankki asuntoon mallinuken, jonka hän puki äitinsä vaatteisiin. Ajoittain mallinukke istui parvekkeella ja naapurit luulivat sen olevan Vladimirin äiti.

Daily Mail -lehden mukaan mies jäi lopulta kiinni teoistaan, sillä naapurit alkoivat valittaa viranomaisille Vladimirin asunnosta tulevasta löyhkästä. Poliisit tekivät asuntoon tarkastuksen ja löysivät muumioituneen naisen ruumiin huoneistosta. Järkyttävän vääryyden päätteeksi mies pidätettiin ja hänen äitinsä siunattiin viimein haudan lepoon.