Mies panikoi sokkotestissä: Pehmonallen tunnusteleminen oli liikaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies oli suostunut Real 92.3 LA -radiokanavan sokkotestiin. Miehen tehtävänä oli arvata mitä hänen edessään olevassa laatikossa oli. Miehen silmät sidottiin ja hän joutui laittamaan kätensä laatikkoon tunnustellakseen esinettä.

Tempauksesta kuvattu video on ratkiriemukasta katsottavaa. Sokkotestiin osallistunut mies oli asennoitunut siihen, että laatikossa oli jotain karmivaa. Todellisuudessa laatikossa oli pehmolelunalle. Mies alkoi kiljua ja panikoida kosketettuaan pehmonallea.

Hän onnistui uskottelemaan itselleen, että laatikossa oleva otus liikkui. Mies epäili, että kyseessä oli jonkinlainen eläin. Mirror-lehden mukaan sokkotestaaja reputti testinsä, sillä hän ei tiennyt oikeaa vastausta. Mahtoi olla melkoinen yllätys, kun miehelle paljastui, mitä laatikko oikeasti sisälsi.