Mies syönyt 20 vuotta päivittäin nuudeleita – testannut jo 5 650 eri makua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilainen ruokabloggaaja on ramen-nuudeliannosten asiantuntija. Toshio Yamamoto on nimittäin syönyt nuudeleita päivittäin yli 20 vuoden ajan. Mies on yksi netin tunnetuimmista nuudeliarvostelijoista ja hän on julkaissut makutesteistään videoita Youtubessa Tontantin-kanavallaan.

People’s Daily Online -sivuston mukaan 55-vuotias nuudeliasiantuntija on testannut yli 5.650 eri nuudelimakua. Mies kertoi, että hän on herkutellut nuudeleilla pienestä pojasta pitäen ja ramen-annokset ovat hänen pääasiallinen ravinnonlähde.

Yamamoton nuudeliarvosteluista on tullut suosittuja ja mies on suunnitellut kirjoittavansa kirjan erilaista nuudeleista. Siitä huolimatta, että Toshio on syönyt nuudeleita yli 20 vuotta, ei hän siltikään ole löytänyt viiden tähden arvoista makuelämystä nuudeliannosten joukosta.

Yamamoto on antanut kaikista herkullisimmille pikanuudeliannoksille neljä tähteä, mutta toistaiseksi mikään annoksista ei ole yltänyt viiteen tähteen. Toshio on varma, että vielä jonain päivänä hän saa kunniakseen maistaa niin hyvää nuudeliannosta, että se ansaitsee viisi tähteä.