Oletko liian kiireinen deittailemaan? Tässä vinkit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiire on yksi aikamme helmasynneistä. Ihmiset vetoavat kaikessa kiireeseen, kun eivät näe kavereita, vietä aikaa perheenä tai käy erilaisissa tapahtumissa. He eivät ehdi huolehtia hyvinvoinnista. Mihin meillä on kiire? Eikö elämä ole tässä ja nyt?

Myös parisuhdetta etsivän aika saattaa olla kortilla. Tällöin on hyvä hakea seuraa työpaikan järjestämistä tapahtumista ja messuilta. Mikäli mielii saada kainaloonsa rakkaan, joka ymmärtää hektisen yritysmaailman kiemuroita, kannattaa sellainen löytää samoista piireistä.

Yleensä aikatauluongelmista kärsivä henkilö ei osaa järjestellä asioita tärkeysjärjestykseen. Jos vapaa-ajan järjestäminen ei muuten onnistu, kannattaa siihen varata kalenterista oma tilansa. Kirjoita torstai-illan kohdalle: ”Vapaa”. Jos ei muuten osaa ottaa aikaa itselleen, voi ilmottautua vaikkapä jollekin kurssille. Sieltä voi löytää myös uuden ihastuksen. Se Oikea voi kävellä vastaan myös kuntosalilla tai ruokakaupassa.

Kahvilla ehtii aina käymään. Jos isket silmäsi esimerkiksi lounastunnilla näkemääsi upeaan ilmestykseen, kysy hänen numeroaan suoraan ja pyydä treffeille. Jossain päin maailmaa järjestetään jopa pikatreffejä lounastuntien ajaksi, jos ei muuten ehdi tapaamaan uusia ihmisiä.

Netti voi toimia pelastavana enkelinä treffailemisessa silloin, kun ei ehdi selaamaan muiden profiileja. Oman profiilin tekeminen sujuu nopeasti, ja tällöin ei tarvitse jäädä kuin odottelemaan yhteydenottoja. Kiire väistyy viimeistään rakastuessa. Tällöin on kiire ainoastaan oman murusen luokse.