Pihakoriste miesten mieleen: Olutvarasto piilossa kukkaruukun alla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kekseliäs saksalaismies Peter Götting on julkaissut Youtubessa esittelyvideon äijämäisen puutarhaprojektinsa tuloksista. Nikkarointitaitoinen Peter oli nimittäin piilottanut maahan kolmikerroksisen olutkylmiön.

Vipua vääntämällä pihalla olevan kukkaruukun alta paljastui upea olutteline. Kylmiön telineisiin mahtuu yhteensä noin 30 pulloa olutta. Esittelyvideolta ei käy ilmi oliko Peter asentanut kylmiöön varastoa viilentävän kylmälaitteen, vai toimiiko kylmiö samalla periaatteella kuin maakellari.

Daily Mail -lehden mukaan vastaavanlaisista viritelmistä on julkaistu useita videoita netissä. Voisi luulla, että upean olutkätkön ansiosta Peter viihtyy huomattavasti paremmin puutarhassa. Grillijuhlia isännöidessä viileät oluet ovat aina käden ulottuvilla.