Aave tallentui ravintolan valvontakameralle – mitä tässä vilahtaa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vanhassa kappelissa sijaitsevassa ravintolassa tapahtuu kummia San Franciscossa. Vestry-ravintolan valvontakameralle on nimittäin tallentunut näky, jota kukaan ei osaa selittää. Sulkemisen ja valojen sammuttamisen jälkeen ravintolan poikki juoksi nimittäin nuorta tyttöä muistuttava hahmo.

7×7-sivuston mukaan kappelin tiloissa on aikoinaan toiminut Gantner-Maison-Domergue Funeral Home -hautaustoimisto. Kappelin tiloissa on säilytetty ruumiita muistotilaisuuksia varten. Kappelin markkinointivastaava Camille Ives kertoi, että ravintolan työntekijät uskovat, että rakennuksessa kummittelee.

Työntekijät ovat kertoneet kuulleensa käytävillä askeleiden ääniä ja kuiskauksia. Sen lisäksi hanat ja suihkut menevät itsekseen päälle ja pois päältä. Monet uskovat, että videolla näkyvä hahmo on hautaustoimistossa olleen vainajan aave. Kappelista vastaava isännöitsijä vakuuttaa, että hän tarkistaa ravintolan, sulkee ovet ja sammuttaa valot aina huolella, eikä kyseisenä iltana ravintolassa ollut ketään hänen lisäkseen.