Ashley Madisonille raju syytös oikeudessa: Deittisivuston naiset huijausta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin kuinka maailman suosituimpiin pettämissivustoihin lukeutuva Ashley Madison hakkeroitiin. Jopa 35 miljoonan käyttäjän arkaluontoiset tiedot päätyivät julkisuuteen nimineen ja yhteystietoineen. Tällöin myös epäiltiin, että suurin osa naisten profiileista oli tekaistuja.

Nyt eräs käyttäjistä on nostanut ryhmäkanteen Ashley Madisonia kohtaan. David Poyet -niminen mies vaatii treffisivustolta viiden miljoonan dollarin suuruisia korvauksia. Hänen mukaansa sivuston 70.000 naista on todellisuudessa ollut tietokonerobotteja, jotka on luotu miesten houkuttimiksi.

Miehet joutuivat maksamaan siitä, että saivat keskustella naisten kanssa, jotka olivat todellisuudessa vain sivustolle ohjelmoituja botteja. Palvelussa on kerrottu olleen 5,5 miljoonaa naista. Todellisuudessa treffisivusto huijasi miljoonia miehiä, sillä oikeiden naisten määrä oli vaivaiset 12.000 profiilia, Courthouse News uutisoi.