Hittisarjalle jatkoa: Rimakauhua ja rakkautta palaa ruutuun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suomalaiset televisiokatsojat hurmannut Rimakauhua ja rakkautta -draamasarja on saamassa jatkoa. Jenny Giffordin roolista tunnettu Fay Ripley paljasti Daily Mirror -lehden haastattelussa, että kuvaukset aloitetaan ensi vuoden alusta.

Sarjan jatkumisesta on huhuttu pitkään, mutta vasta nyt huhut on vahvistettu todeksi. Rimakauhua ja rakkautta -sarjaa esitettiin vuosina 1998-2003 viiden tuotantokauden edestä. Sarja oli suosittu myös Suomessa ja jaksoja on esitetty usein uusintoina.

Ripleyn lisäksi James Nesbitt, Hermione Norris ja Robert Bathurst ovat vahvistaneet olevansa mukana projektissa. Fay kertoi haastattelussaan, että alkavista kuvauksista huolimatta sarjan juonikäänteet on pidetty näyttelijöiltä salassa. Ripley kuitenkin vakuuttaa sarjan faneille, että he tulevat varmasti yllättymään positiivisesti sarjan uudesta tuotantokaudesta.