Transseksuaalin äidillä dementia – sukupuolen korjaus sata kertaa vuodessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australian Melbournessa asuva Tina Healy on transsukupuolinen nainen, joka on tehnyt sukupuolenkorjauksen muutama vuosi sitten. Healyn äidillä on dementia, minkä vuoksi hänen täytyy joka kerta vieraillessaan kertoa äidilleen yhä uudelleen, että hän on korjannut sukupuolensa ja elää nykyään naisena.

Healylla on neljä lasta, jotka hän on tehnyt entisen vaimonsa kanssa. Perhe oli aiemmin sitä mieltä, että isän olisi turha vaivata vanhaa äitiään kertomalla hänelle sukupuolen korjauksesta, koska tämä ei tulisi sitä kuitenkaan muistamaan. Healy oli kuitenkin päättänyt kertoa äidilleen totuuden, jonka hän saakin toistaa dementikolle jokaisen vierailunsa yhteydessä.

Healy joutuu paljastamaan jopa sata kertaa vuoden sisällä äidilleen elävänsä nykyään naisena. Healy kertoo kuitenkin ABC News 24 -uutisille olevansa todella onnekas, sillä hänen äitinsä reaktio on joka kerralla lämmin ja suvaitseva. Healyn äiti kommentoi uutista lähes sanasta sanaan joka kerta niin, että hän on onnellinen saadessaan kauniin tyttären.

Three generations of a family respond to a transgender coming out

"I'm the luckiest one of all because I get to come out to Mum a hundred times a year and every time she's beautiful."Tina came out as #transgender three and a half years ago and inspired her daughter to write a children's book at the same time.See her story: http://www.abc.net.au/7.30/content/2015/s4341049.htm

Posted by 7.30 on Tuesday, October 27, 2015

Katso tästä.