Uskotko silmiäsi? Isä ja poika vaihtoivat rooleja – kuva saa aivot solmuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isä ja poika päättivät tänä Halloweenina yllättää perheensä esittämällä toisiaan. Miesten ottama yhteiskuva yllätti myös lähipiirin lisäksi kaikki muut ja kuva nousikin nopeasti viraalihitiksi, sillä miesten yhdennäköisyys on todella hämmästyttävä.

54-vuotias Paul Evers otti poikansa Bobbyn kanssa yhteiskuvan, jonka he julkaisivat verkossa. Kuvassa miehet ovat vaihtaneet vaatteita, asusteita sekä muuttaneet partaansa, mikä saa heidät näyttämään täysin toisiltaan. Kuva sai nopeasti miljoonia katseluita ja ihmisten reaktio onkin ollut kuvaan melko hämmästynyt.

Oregonista kotoisin oleva isä ja poika kertoivat ABC News -uutisille, että kuvan tekoon ei ole käytetty mitään kuvanmuokkausohjelmia. He kertoivat saaneensa kuvaan paljon kommentteja, joista suurin osa oli samankaltaisia lähipiirin reaktioiden kanssa, kun perhe oli nähnyt ristiinpukeutuneen kaksikon ensimmäistä kertaa.