Omituinen tilanne bussissa: Mies haisteli ja nuoli vanhuksen kenkää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Linja-autoon asennetulle valvontakameralle on tallentunut erikoinen tilanne Kiinassa. Keski-ikäinen mies nimittäin varasti bussissa istuvalta vanhukselta kengän ja alkoi haistella sitä. Ilmeisesti haisteleminen oli vasta esileikkiä, sillä sitten mies alkoi nuolla kengänpohjaa.

Valvontakameran video on päätynyt nettiin ja se on ihmetyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. Monet ovat epäilleet, että kengän varastaneella matkustajalla oli jonkinlainen kenkäfetissi.

Video nimittäin osoittaa, että mies ei kyennyt hilitsemään itseään. Epätavallinen tilanne järkytti vanhusta. Kun hän sai kenkänsä takaisin, hän laittoi sen jalkaan ja kiiruhti bussin etuosaan. Daily Mail -lehden mukaan valvontakameran video on kuvattu Kiinassa, mutta tarkempia tietoja ei ole onnistuttu selvittäämän.