Laskuvarjohyppääjä jäi puvusta kiinni lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fernando Gava oli ollut laskuvarjohyppäämässä Perussa, mutta kaikki ei ollut mennytkään ihan niin sujuvasti kuin olisi pitänyt. Kun Gava oli hypännyt lentokoneesta pois, hänen kokovartalopukunsa lahje oli jäänyt lentokoneen uloskäynnissä olevaan askelmaan kiinni.

Lentokone oli lentänyt noin kolmen kilometrin korkeudessa Perun pääkaupungin Liman yllä Gavan roikkuessa mukana pää alaspäin. Onneksi kokeneella hyppääjällä oli ollut mukanaan puukko, jonka avulla hän oli lopulta onnistunut leikkaamaan puvun lahkeen irti ja pystynyt irrottautumaan koneesta.

Gava oli roikkunut koneen mukana puolen tunnin ajan ennen kuin mies oli saanut itsensä irti. Gava oli onnistunut laskeutumaan irrottautumisen jälkeen onnistuneesti ruohikolle. Gava ei saanut muita vammoja tapauksen vuoksi kuin haavan, joka hänelle tuli käteen puukkoa taskusta kurkotellessa.

Hanging out with a skydiver and a plane from Maurice Mathey on Vimeo.