Pyöräilymaasto valaistiin LED-valoilla – silmiähivelevät maisemat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty läjäpäin hienoja pyöräilyvideoita, joissa ammattilaisajajat esittelevät taitojaan näyttävissä maisemissa. Monet niistä kuitenkin kalpenevat Sweetgrass Productionsin tuoreen Vimeo-videon rinnalla.

Sweetgrass Productionsin, mainostoimisto Ahlstrand and Wållgrenin ja Philips TV:n yhteistyönä syntyneellä videolla seurataan ammattilaispyöräilijöitä Graham Agassizia, Matt Hunteria ja Matty Milesiä. Miehet kiitävät pyörillään upeissa maastoissa, kuten eriväristen LED-valojen valaisemassa metsässä ja luolaston uumenissa.

Videota työsti 27 hengen ryhmä, ja sen tekemiseen vaadittiin tuhansien kilojen edestä kamera- ja valaisutarvikkeita. Lopputulos on vaivan arvoinen, sillä näin näyttävää kuvaa näkee harvoin edes Hollywood-elokuvissa.

DARKLIGHT – 4K Full Film by Sweetgrass Productions from Sweetgrass Productions on Vimeo.