Vanki naamioitui mummoksi – yritti karata vankilasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huumeiden salakuljetuksesta tuomittu Antonio Felipe on yrittänyt paeta Coronel Odenir Guimaraesin vankilasta Brasiliassa. 44-vuotias mies oli pukeutunut vanhaksi naiseksi ja hän oli yrittänyt poistua vankilasta vierailijoiden käyttämää reittiä.

Vartija oli estänyt ”vanhusta” poistumasta vankilasta, sillä hän oli kiinnittänyt huomiota naisen erikoiseen ulkonäköön. Kun vartija pyysi vanhukselta kulkulupaa ja henkilökorttia, paljastui hänelle, että vanha nainen olikin mies.

Mirror-lehden mukaan Felipen pakoyritys epäonnistui ja hänet toimitettiin takaisin hänen selliinsä. Viranomaiset ovat kertoneet pakoyrityksestä paikalliselle medialle. Poliisit esittelivät miehen naamiaisasua kameroille.

Heidän mukaansa vanhan naisen kuminen naamari ei ollut halvimmasta päästä, vaan vanki oli saanut käsiinsä elokuvayhtiöiden käyttämiä valeasuja. Viranomaiset ilmoittivat selvittävänsä sen, miten tuhansien eurojen arvoiset valeasut olivat päätyneet vangille.