Adam Lambert konsertoi huhtikuussa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moninkertaista platinaa myynyt popin supertähti ja laulaja-lauluntekijä Adam Lambert saapuu keväisellä Euroopan–kiertueellaan Suomeen. Lambert esiintyy kiertueellaan Helsingissä Hartwall Arenalla 21. huhtikuuta 2016. Edellisen kerran Lambert esiintyi loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla vuonna 2013.

Kiertue seuraa artistin kolmatta studioalbumia The Original High, joka on myynyt jo lähes 3 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Kiertue alkaa Amsterdamista 13. huhtikuuta ja käy muun muassa Isossa-Britanniassa, Saksassa, Italiassa, Ranskassa, Hollannissa, Ruotsissa sekä Suomessa.

Adam Lambertin odotettu kolmas studioalbumi The Original High julkaistiin 12. kesäkuuta. Max Martinin ja Shellbackin tuottama levy on äänitetty Tukholmassa ja Los Angelesissa. Albumin ensimmäinen single Ghost Town on ollut valtava kansainvälinen hitti ja myynyt meilläkin jo lähes platinaa. Myös uusin single Another Lonely Night on tällä hetkellä kovassa radiosoitossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat