Näin paljon 600 kannabiskasvin kasvattamiseen tarvitaan sähköjohtoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa on tehty todella suuri huumelöydös, kun Sydneyn poliisi löysi Sydneyn lentokentän lähistöltä Mascotin alueelta suuren hallin, joka oli täynnä kannabisistutuksia. Kaksi miestä on tällä hetkellä pidätettyinä ja he odottelevat ilman takuita tulevaa oikeudenkäyntiään.

Mascotissa sijaitsevasta rakennuksesta löytyi todella suuri hydropolinen istutus, jossa kasvatettiin Buzzfeed-sivuston mukaan yli 600 kannabiskasvia. 53 ja 38 -vuotiaat miehet pidätettiin rakennuksen läheltä löytyneestä autosta ja vietiin Newtownin poliisiasemalle.

Kannabiksen laittoman kasvattamisen lisäksi miehiä syytetään sähkön luvattomasta käyttämisestä. Poliisit löysivät eräältä seinältä todella suuren määrän sähköjohtoja, pistokkeita ja jatkojohtoja, jotka olivat täysin sotkussa. Johtojen määrä näyttää hyvin havainnollistavasti sen, miten paljon 600 kannabiksen kasvattaminen vaatii sähköä.