Traktoreiden Ferrari – Zetor esitteli historiansa cooleimman menopelin

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvulla mitä tahansa voidaan – ja pitääkin – brändätä, vaikka tuote olisi kuinka konservatiivinen tahansa. Esimerkiksi traktoreissa kehitystä on tapahtunut viime vuosina melko paljon, mutta nyt Zetor on esitellyt mullistavan traktorimallinsa, joka on Ferrareista paremmin tunnetun Pininfarinan suunnittelema.

Hannoverissa järjestettävillä maatalousmessuilla esitelty The Zetor by Pininfarina on vielä toistaiseksi vain konsepti, jolla juhlistetaan tsekkiläisen Zetorin 70-vuotista taivalta. Aika näyttää tuleeko tämä kyseinen malli todellisuudessa joskus myös tuotantoon, mutta yhtiön johdon mukaan ainakin elementtejä uudesta designistä tullaan liittämään muihin Zetor-malleihin.

Zetor by Pininfarina
Zetor by Pininfarina
Zetor by Pininfarina
Zetor by Pininfarina