Uutuustuote: Kännykkä ja sähkötupakka yhdistettiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sähkötupakan käyttö on yleistynyt viime vuosina eri puolilla maailmaa. Samaan aikaan markkinoille on alkanut ilmestyä mitä erikoisempia sähkötupakkatuotteita, ja nyt vuorossa on jo elektronisena tupakkana toimiva älypuhelin.

Vaporcaden Jupiter on Android-puhelin, joka siis toimii samaan aikaan sähkötupakkana. Yhtiö kuvailee laitetta maailman ensimmäiseksi vapo-kännykäksi. Sähkötupakka-osion voi irrottaa puhelimesta, jolloin se ei juurikaan eroa ulkonäöltään perinteisistä Android-puhelimista.

Laitteen käyttöä esitellään Vaporcaden Instagram-tilillä julkaistulla lyhyellä videolla. 3G-mallisen Jupiter-puhelimen hinta on Vaporcaden verkkokaupassa 299 dollaria. Hieman hintavampi 4G LTE -malli maksaa puolestaan 499 dollaria.

Because The Verge asked, why yes, the Jupiter is real. #vape #vapelife #vaping #phone

Video, jonka Vaporcade™ (@vaporcade) julkaisi

Jupiter! Ready to try? #vape #vapelife

Kuva, jonka Vaporcade™ (@vaporcade) julkaisi