Mummo hyppäsi laskuvarjolla – tekohampaat iskeytyivät ohjaajaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Virginialaisnainen oli päättänyt juhlistaa 72-vuotissyntymäpäiviään laskuvarjohypyn merkeissä. Polly Chester oli aina halunnut kokeilla laskuvarjolla hyppäämistä, mutta hän ei ollut aiemmin uskaltanut toteuttaa hurjapäistä suunnitelmaansa.

Syntymäpäiviensä kunniaksi isoäiti rohkaistui ja matkusti Floridaan suorittaakseen hurjan tempun. Plant Cityn laskuvarjohyppääjät pitivät Pollylle lyhyen oppitunnin hyppäämisestä ja sitten oli aika lähteä lennolle.

Chesterin hyppy on kuvattu videolle opettajan toimesta. Kesken hypyn tapahtui jotain odottamatonta. Pollyn tekohampaat ottivat tuulta alleen ja lensivät ulos naisen suusta. Hampaat osuivat opettajaa päähän.

Tilanne on tallentunut videolle. Fox 13 -kanavan haastattelussa laskuvarjo-opettaja kertoi, että tälli oli yllättävän kova. Hyppääminen Pollyn kanssa kuitenkin onnistui ja molemmat pääsivät turvallisesti maahan. Chesterin ensimmäisen laskuvarjohypyn huvittava yksityiskohta on naurattanut ihmisiä ympäri maailmaa.