Topless-baari naisten mieleen – paidattomat lihaskimput tarjoilevat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanissa Tokiossa on avattu naisille suunnattu grilliravintola, jossa komeat, paidattomat ja lihaksikkaat miehet valmistavat ruoan ruokailijoiden edessä. The Macho Caffee -ravintola tarjoaa grilliaterioidensa lisäksi asiakkaille silmänruokaa.

Daily Mail -lehden mukaan 4 dollarilla asiakas saa lihaksikkaan kokin käyttöönsä 15 minuutiksi. Asiakas voi keskustella kokkinsa kanssa sen aikaa, kun hän valmistaa grillissä lihaa. Kaiken kattava Wall of Meat -palvelu kustantaa 27 dollaria ja sillä saa useamman kokin huomion itselleen ja ruoan valmistamisen lisäksi kokit tanssivat asiakkaan ympärillä.

Ravintolan nimi on The Macho Caffee, tai japanilaisittain Maccho Nikuya. Ravintola on auki vain muutamia tunteja päivässä vaikka se onkin osoittautunut suosituksi konseptiksi. Naiset jonottavat ovella päästäkseen ruokailemaan lihaksikkaiden kokkien eteen. Ainakin Japanissa idea on osoittaunut hitiksi.