Gwen Stefani pokasi kantritähden – löysi uuden rakkauden?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Gwen Stefani on ollut lähes 13 vuotta naimisissa Gavin Rossdalen kanssa. Stefani haki Rossdalesta eroa alkusyksystä ja järkytti erouutisilla monia, sillä parin avioliittoa on pidetty yhtenä Hollywoodin kestävimmistä liitoista. Nyt Stefani on kuitenkin löytänyt jo uuden rakkaan itselleen kantrilaulajasta.

Gwen Stefani ja tunnettu kantrilaulaja Blake Shelton on nähty yhdessä monia kertoja ja heidän suhteestaan on liikkunut huhuja. Nyt pariskunta on viimein paljastanut olevansa pariskunta ja laittanut huhuille pisteen. Stefani ja Shelton varmistivat parisuhteensa marraskuun alussa, ja nyt he näyttäytyivät ensimmäistä kertaa yhdessä The Voice -ohjelman kuvauksissa pariskuntana.

Shelton oli People Magazine -lehden mukaan flirttaillut uudelle tyttöystävälleen avoimesti ja saanut hänet punastumaan. Shelton oli kannustanut Stefania ja kertonut, että Team Gwen tulee päihittämään Team Adamin todella ylivoimaisesti.