Suomalainen tankotanssitähti voitokkaana – esitys uhmasi painovoimaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen tankotanssitähti Henriikka Roo on tullut tunnetuksi upeilla esityksillään, ja viime lauantaina hän niitti jälleen kansainvälistä menestystä voittamalla Tukholmassa Pole Theatre -tankotanssikilpailun ammattilaissarjan. Stara julkaisee nyt Roon huikean esityksen videona.

Pole Theatre on uudentyyppinen tankotanssikilpailu, joka painottaa tankotanssia esittävänä taiteena. Pelkällä fyysisellä urheilusuorituksella ei siis näissä kisoissa pärjää. Henriikan esityksessä oli vahva teema ja tarinankerrontaa, jota tuomarit erityisesti kiittelivät palautteessaan.

– Ehkä pitää varautua jo eläkepäiviin ja kuvata tempuista opetusvideot, kun kroppa on vielä kunnossa ja kykenee niihin. Täytän seuraavaksi 30 vuotta, Henriikka Roo kommentoi.

Muina suomalaisina kisoissa nähtiin Jenni Multisilta ja Laura Soikkeli. Hallitseva Suomen mestari Henriikka Roo keräsi eniten pisteitä ammattilaissarjan kisaajista ja Laura Soikkeli voitti Judges Choice -kunniamaininnan. Kansainvälinen kisaformaatti järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa.