Kansalaisadressi vaatii: Phil Collins ei saa tehdä paluuta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen pitkän linjan poptähti Phil Collins ilmoitti taannoin palaavansa musiikin pariin neljän vuoden tauon jälkeen. Mies suunnittelee selä paluukiertuetta että uutta sooloalbumia. Uutinen Phil Collinsin paluusta ei ole ollut kaikkien mieleen.

Change.org-sivustolla on nimittäin aloitettu kansalaisadressi, jossa vaaditaan muusikon pysäyttämistä. Brian Pee -nimellä esiintyvän henkilön aloittama kampanja on ehtinyt kerätä jo yli 4.000 allekirjoitusta.

– Phil Collins on ilmoittanut, ettei hän ole enää eläkkeellä. Maailmassa on jo nyt tarpeeksi kärsimystä. Hänet täytyy pysäyttää, adressissa lukee.

Phil Collins nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1970-luvulla Genesis-yhtyeen rumpalina ja laulajana. Mies julkaisi vuonna 1981 suuren suosion saavuttaneen Face Value -levyn. Collinsin tunnetuimpia hittejä ovat In The Air Tonight, Against All Odds ja Another Day in Paradise.