Mies kuoli yökerhon tanssilattialle – ihmiset jatkoivat juhlimista

Ohhoh! · Annika Kela

Poliisi on joutunut turvautumaan kyynelkaasuun ranskalaisessa yökerhossa häätääkseen ihmiset pois tanssilattialta. Uhkaava tilanne sai alkunsa siitä, kun 32-vuotias mies menetti tajunsa lyötyään päänsä lattiaan epäonnistuneen takaperinvoltin seurauksena.

Poliisin ja ensihoitajien hämmästykseksi ihmiset olivat jatkaneet tanssimista ja juhlimista loukkaantuneen ympärillä. The Local -lehden mukaan juhlijat alkoivat käyttäytyä aggressiivisesti ja väkivaltaisesti poliisia kohtaan, kun heidät yritettiin poistaa paikalta.

Kun ensihoitajat saapuivat maassa makaavan miehen viereen, huomasivat he pian, ettei mitään ollut tehtävissä. Mies oli menehtynyt saamiinsa vammoihin. Onnettomuus sattui Le Gossip -yökerhossa Essonnessa, Ranskassa. Kyseessä oli traaginen onnettomuus ja rikoksen mahdollisuus on suljettu pois vaihtoehdoista.