Viranomaiset ymmällään Espanjassa – pelloilla tunnistamattomia esineitä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen maalaiskylän asukkaat ovat olleet ihmeissään pelloille ilmestyneistä tunnistamattomista esineistä Villaviejassa, Espanjassa. Pallon muotoisille esineille ei ole löytynyt selitystä, vaikka viranomaiset ovatkin käynnistäneet tutkimuksen asiasta kuukausia sitten.

Erikoisen tapauksesta tekee se, että muutaman kuukauden sisällä on löydetty jo kolme samanlaista esinettä. Tutkijoiden mukaan vaikuttaa vahvasti siltä, että esineet ovat palaneet Maan ilmakehässä ja se tarkoittaa sitä, että ne ovat peräisin avaruudesta.

Olive Press -lehden mukaan tutkijat ovat eristäneet alueet, joista esineet löytyivät. Tutkimuksissa on paljastunut, että esineet eivät ole radioaktiivisia tai räjähdysherkkiä. El Pais -lehden mukaan tutkijat epäilevät, että esineet ovat polttoainetankkeja, joita on käytetty avaruuslennoilla.