Lähtö venähti – taapero hyvästeli isänsä pitkän kaavan mukaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen perheenisä oli tekemässä lähtöä kotipihastaan, sillä hänellä oli asioita hoidettavana. Miehen yllätykseksi hänen pieni poikansa halusi saattaa hänet pihatielle. Poika halusi hyvästellä isänsä, ennen kuin hän lähtisi tien päälle.

Vaikka isä ilmoitti, ettei hän olisi kauaa poissa, halusi poika tehdä selväksi, että hänellä tulee isää ikävä. Pieni taapero huusi isälleen näkemiin useita kertoja ja joka kerta isä vastasi kohteliaasti pojalleen takaisin.

Isän ja pojan hyvästelemisestä tuli pian loppumaton kierre, eikä mies meinannut päästä lähtemään pihasta ollenkaan. Perheenäiti on kuvannut ratkiriemukkaan tilanteen videolle. Videota katsellessa on vaikea olla hymyilemättä. Taapero oli selvästikin päättänyt hyvästellä isänsä pitkän kaavan mukaan.