Poliisi pidätti Wu-Tang Clan -räppärin kotona puukottaneen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri RZA:n New Jerseyssä sijaitsevaan kotiin hälytettiin lauantaina 7. marraskuuta poliisit, kun kahta paikalla ollutta miestä puukotettiin. RZA tunnetaan Wu-Tang Clan -yhtyeen perustajajäsenenä. Nyt viranomaiset ovat pidättäneet teosta epäillyn henkilön.

The Guardian -sivuston mukaan pidätetty on 23-vuotias Thomas Norman. Häntä syytetään törkeästä pahoinpitelystä ja aseiden hallussapidosta. Välikohtauksen uhrit ovat edelleen sairaalahoidossa, mutta heidän uskotaan toipuvan vammoistaan.

Viranomaiset ovat vahvistaneet, että puukotus tapahtui RZA:n, oikealta nimeltään Robert Fitzgerald Diggs, kotona. Räppäri ei itse ollut tapahtumahetkellä paikalla, sillä hän oli esiintymässä Wu-Tang Clanin kanssa Teksasin Fun Fun Fun Fest -tapahtumassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat