Poliisi pidätti Wu-Tang Clan -räppärin kotona puukottaneen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri RZA:n New Jerseyssä sijaitsevaan kotiin hälytettiin lauantaina 7. marraskuuta poliisit, kun kahta paikalla ollutta miestä puukotettiin. RZA tunnetaan Wu-Tang Clan -yhtyeen perustajajäsenenä. Nyt viranomaiset ovat pidättäneet teosta epäillyn henkilön.

The Guardian -sivuston mukaan pidätetty on 23-vuotias Thomas Norman. Häntä syytetään törkeästä pahoinpitelystä ja aseiden hallussapidosta. Välikohtauksen uhrit ovat edelleen sairaalahoidossa, mutta heidän uskotaan toipuvan vammoistaan.

Viranomaiset ovat vahvistaneet, että puukotus tapahtui RZA:n, oikealta nimeltään Robert Fitzgerald Diggs, kotona. Räppäri ei itse ollut tapahtumahetkellä paikalla, sillä hän oli esiintymässä Wu-Tang Clanin kanssa Teksasin Fun Fun Fun Fest -tapahtumassa.