Pariisin iskusta selvinneen kirje liikuttaa Facebookissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pariisissa tehtyjen terrori-iskujen laajuus ja yllätyksellisyys on ravistellut viimepäivien aikana ihmisiä ympäri maailmaa. Rakkauden kaupunkina tunnettu Pariisi oli houkutellut luokseen kauhujen yönä myös 22-vuotiaan eteläafrikkalaisen naisen, joka selvisi hyökkäyksestä toisin kuin moni muu.

Isobel Bowdery oli nauttinut mukavasta perjantai-illasta rokkikonsertissa, kunnes ilta oli muuttunut painajaiseksi. Bowdery on kirjoittanut pitkän tarinan Facebook-sivuilleen, joka on yksi harvoista tarinoista, joita tapahtumapaikalle loukkuun jääneiltä päästäänkään kuulemaan. Bowdery oli selvinnyt hänelle tuntemattomien ihmisten suojatessa häntä ja olemalla liikkumatta ja hengittämättä.

Bowdery kiittää julkaisemassaan tekstissä ihmisiä, jotka auttoivat häntä tuona iltana. Moni kiitoksen saaneista henkilöistä ei ole enää paikalla kuulemassa sitä, mutta naisen kirje ei ole kuitenkaan jäänyt huomiotta. Bowderyn kirjoittamaa päivitystä ollaan jaettu Facebookissa eteenpäin jo lähes 750.000 kertaa ja luku kasvaa edelleen.

you never think it will happen to you. It was just a friday night at a rock show. the atmosphere was so happy and…

Posted by Isobel Bowdery on Saturday, November 14, 2015

Katso kuva tästä.