Raumanmeren Juhannus tekee paluun ensi kesänä

Festarit · Stara.fi

Raumanmeren Juhannus tekee ensi kesänä paluun Raumalla 24. – 25. kesäkuuta 2016. Festivaali palaa vanhalle tapahtumapaikalleen Otanlahteen. Tapahtuman järjestävät festivaalin alkuperäinen perustaja Riku Räsänen ja esimerkiksi suursuositun Weekend Festivalin jo useana vuonna järjestänyt RL Concerts.

Järjestäjät lupaavat Raumalle Suomen mittavimman ja artistikattaukseltaan kovimman juhannusjuhlan. Luvassa on kotimaisten tähtien lisäksi maailmanluokan supertähtiä. Raumanmeren Juhannukseen odotetaan saapuvat kahden päivän ajaksi yhteensä noin 50.000 juhlijaa.

Ensimmäiset esiintyjät julkistetaan maanantaina 30. marraskuuta, ja tapahtuman lipunmyynti käynnistyy ennakkomyynnillä Raumanmeren Juhannuksen nettisivuilla maanantaina 7. joulukuuta.

– Ensi juhannuksena on luvassa huikea juhannusjuhla, jossa yhdistyvät Raumanmeren Juhannuksen perinteet sekä kaikki modernin festivaalin näyttävimmät ulottuvuudet. Lupaamme tuttuja asioita kaikille vanhoille kävijöille. Samalla tuomme Raumalle kaiken osaamisemme Weekend Festivalista, kuten maailmanluokan teknisen tuotannon. kertoo promoottori Hardi Loog.

Raumanmeren Juhannus järjestettiin Rauman Otanlahdessa vuosina 1999–2007, ja se keräsi parhaimmillaan jopa 100.000 hengen kävijämäärän. Ensimmäiset artistit julkistetaan maanantaina 30. marraskuuta. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.