Realitytähti häämatkalla Fidžillä – julkaisi kuvia verkossa

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Muotisuunnittelijana, mallina ja realitytähtenä tunnettu Whitney Port on matkustanut tuoreen aviomiehensä Tim Rosenmanin kanssa Fidžille nauttimaan häälomastaan. Netissä julkaistujen lomakuvien perusteella pariskunta on nauttinut paratiisisaaren antimista täysin rinnoin.

Rentoutumisen lisäksi parin ohjelmaan on kuulunut kierteleminen saarivaltion muilla saarilla. Whitney paljasti Instagramissa faneilleen, että hänen ja hänen aviomiehensä suunnitelmissa oli valloittaa eristäytynyt autiosaari itselleen.

Whitney kertoi myös nauttineensa suuresti paratiisisaarien yksityisyydestä ja rauhasta. Eräässäkin kuvassa kaunotar esitteli joogaposeerauksiaan autiolla rantahiekalla. Whitney ja Tim menivät naimisiin marraskuun alussa Kalifornian Palm Springsissa. Pian häiden jälkeen he suuntasivat Fidžille ja kuvien perusteella heillä ei ole ollut kiire palata kotiin.

Welcome to FIJI!!! Holy cow. @eahoneymoons @thevenuereport @royaldavuifiji

Kuva, jonka Whitney Port (@whitneyeveport) julkaisi

Rainy day activities with the HUSBAND!! @eahoneymoons @thevenuereport @royaldavuifiji

Kuva, jonka Whitney Port (@whitneyeveport) julkaisi

What else am I going to do on a deserted island sand quay thingy?! @eahoneymoons @thevenuereport @royaldavuifiji #FIJI

Kuva, jonka Whitney Port (@whitneyeveport) julkaisi