ISIS julkaisi kuvan: ”Tämä pudotti venäläiskoneen”

Ohhoh! · Stara.fi

Egyptissä äskettäin pudonneen venäläisen matkustajakoneen putoamisen syy ei ole vieläkään varmistunut, mutta tiedustelulähteiden mukaan turman johtui mitä ilmeisimmin koneessa räjähtäneestä pommista. Terroristiryhmä Daesh, eli ISIS, ilmoitti pian turman jälkeen olleensa siitä vastuussa.

Eilen Daeshin englanninkielinen lehti Dabiq julkaisi kuvan, jonka väitetään esittävän Egyptistä Venäjälle matkalla olleen matkustajakoneen pudottanutta pommia.

Hassanan alueella Siinain niemimaalla sattunut turma aiheutui Dabiq-lehden mukaan 0,33 litran juomatölkkiin mahtuneesta pommista. Kuvassa nähdään ilmeisesti sytytin sekä pienikokoinen määrä räjähdettä. Asiantuntijat eivät vielä ole vahvistaneet lehtiväitteitä mahdolliseksi. Lentoturmassa kuoli 224 ihmistä.

Splash
Splash